Vi söker Seniora projektledare produktutveckling, vattenrening, miljöteknik

Vi söker snarast två mycket drivna och resultatorienterade projektledare. Båda rapporterar till VD.

I framtiden finns möjlighet att övergå till en mer linjebaserad roll men vi tror starkt att projektformen är mer rätt i denna fas då vi har många parallella aktiviteter av skiftande karaktär och med starkt fokus på genomförande.

Produktutvecklingsprojekt
Vår nuvarande produktutvecklare/projektledare går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ersättare. Vi har ett antal utvecklingsprojekt som löper parallellt. Produktutvecklingen är mycket praktiskt orienterad och det är bra om du har erfarenhet av vår bransch, dock inte avgörande. Viktigt är att du är praktiskt lagd och handlingsorienterad. Du ska kunna söka upp och nyttja extern expertis och hålla högt tempo i utvecklingen. Projektens framgång och tidsplanerna är mycket avgörande för bolagets utveckling.

Operations och kundprojekt
En mycket viktig del i vår verksamhet är vad vi kallar operations. Detta innefattar hela kedjan från grävning av råvara, kravställning på producent av filtermaterial, upphandling, avtalsskrivning och kravställning på diverse underleverantörer, montering av filter, lagring, transporter (in- och utleveranser), kvalitetsstyrning i hela kedjan, produktions- & leveransplanering. Arbetet innebär också att leda vår kundtjänstansvarig. Vi vill att arbetet definieras och organiseras i ett projektkontor och när projekten är genomförda lyfts över i en mer förvaltande fas. Det är bra om du har erfarenhet av nämnda uppgifter men viktigast är din kompetens som driven projektledare. Du kommer också att leda ett marknads/kundprojekt som ska innefattar vårt samlade erbjudande med fokus på en specifik lokal marknad nära Stockholm. Du leder också framtagandet av ett system för spårning och byte av våra filter. 

Kompetens
Du har mångårig erfarenhet av arbete som program-/projektledare och är van att driva komplexa projekt i enlighet med beprövade metodiker. Du är van att hantera flera projekt samtidigt, samt projekt med hög grad av förändring i sig. Du har adekvat utbildning inom projektledning, högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Vi tror du är ingenjör. Vi ser gärna kvinnliga sökande och det är en fördel om du har någon form av relevant miljöutbildning och brinner för miljöfrågor. Gärna branscherfarenhet.

Profil
Du har god social kompetens med god samarbetsförmåga samt är affärsmässig och professionell. Du är självgående, ansvarstagande, drivande, strukturerad, lösningsfokuserad och trivs i en ledarrollen. Du är positiv, stresstålig och gillar utmaningar. Du är van vid ständiga förändringar och prioriteringar. Du lockas av meningsfullheten av att jobba med miljöteknik i framkant.

Vi är öppna för både heltid, deltid och konsultuppdrag. B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel.

Frågor och ansökan skickas till info@ecofiltration.se/wp

Läs mer i kategorin: Aktuellt