Frank Johansson ny affärsutvecklare

Frank Johansson ny affärsutvecklare på Ecofiltration Nordic AB

Frank Johansson blir ny affärsutvecklare och ansvarig för fosforfilter för enskilt avlopp med återförsäljare. Med rekryteringen stärks också teamet upp för utvecklingen av odörbehandling och zinkrening.

Frank har över 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring och kommer närmast som senior kundansvarig på Avantherm, ett miljö-teknikföretag som säljer fossilfria och förnybara oljor och bränslen. Innan dess har Frank haft olika försäljningsroller inom elektronik och IT.

– Ecofiltration befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas för större applikationer av fosforrening och återvinning, samtidigt som befintliga affärer med fosforfilter för enskilt avlopp ska bibehållas och utvecklas. Frank har gedigen erfarenhet av återförsäljare och jag ser framemot att få utveckla Ecofiltration med Frank ombord, säger Fredrik Wangler, vd Ecofiltration Nordic AB.

– Det känns extra roligt att få kombinera två av mina största intressen, miljö och försäljning, speciellt på ett företag med ambitiösa tillväxtmål och som löser delar av problematiken kring näringsutsläpp i våra vattendrag, säger Frank Johansson.

Frank Johansson började på Ecofiltration i början av maj.

 

För mer information vänligen kontakta:
Alexandra D Stark
Kommunikations- och marknadsansvarig, Ecofiltration
Telefonnummer: 0723-23 33 87
E-post: alexandra.stark@ecofiltration.se

Läs mer i kategorin: Aktuellt